29.09.2024
Телеканал NTD

Від коронавірусу у світі вже померло понад 3 мільйони осіб

Від коронавірусу у світі вже померло понад 3 мільйони осіб

Загальна кількість смертей від коронавірусу у світі перевищила 3 мільйони. Такі результати підрахунків інформагентства Рейтер. Добова..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Загальна кількість смертей від коронавірусу у світі перевищила 3 мільйони. Такі результати підрахунків інформагентства Рейтер.

Добова кількість померлих і далі зростає в таких країнах, як Бразилія та Індія.

За даними інформагентства, кількість смертей у світі досягла 2 мільйонів за один рік. Межу в три мільйони цей показник перетнув лише за три місяці.

Органи охорони здоров’я пояснюють це появою заразніших варіантів вірусу, які вперше виявили у Великій Британії і Південній Африці. Ще одна причина: люди втомилися від заборон і менше дотримуються карантинних обмежень.

Якщо дивитися по частинах світу, найбільше людей від COVID-19 померло у Європі — майже 1 мільйон 100 тисяч. Якщо говорити про окремі країни, то найвищий показник у США. Там пішло із життя 550 тисяч пацієнтів. Це майже п’ята частина всіх смертей від коронавірусу у світі.

Що стосується добових показників, то нині найбільше людей помирає в Бразилії. Індія ж днями вийшла на друге місце після США з добової кількості нових заражених — понад сто тисяч щодня.

За даними наукового видання «Наш світ у цифрах», першу дозу вакцини від коронавірусу отримали 4,75 % населення Землі. ВООЗ закликає розвинені країни допомагати бідним державам із вакцинацією.
Коротке посилання на цю сторінку:

Від коронавірусу у світі вже померло понад 3 мільйони осібТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюВ ООН обговорили переслідування уйгурів, тибетців та практикувальників Фалуньгун у КитаїТакого не бачили багато років: у Будапешті дуже розлився ДунайОбіцяна допомога буде: ЄС погодив виділення 50 мільярдів євро УкраїніМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиКонституційна рада Франції скасувала частину пунктів спірного міграційного законуНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: