25.09.2024
Телеканал NTD

10 осіб загинуло внаслідок стрілянини в супермаркеті в Колорадо

10 осіб загинуло внаслідок стрілянини в супермаркеті в Колорадо

За тиждень після смертоносного інциденту в Атланті в США знову сталася стрілянина. Цього разу невідомий чоловік..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

За тиждень після смертоносного інциденту в Атланті в США знову сталася стрілянина. Цього разу невідомий чоловік відкрив вогонь по відвідувачах супермаркету в місті Боулдер штату Колорадо. Щонайменше десятеро людей загинуло.

Постріли пролунали близько третьої години дня. Поліція каже, що прибула на місце події вже за кілька хвилин після отримання сигналу на 911.

[Керрі Ямагуті, поліціянт]:
«Ми дістали величезну підтримку наших колег в окрузі Боулдер, а також ФБР, Управління з боротьби з незаконним обігом зброї та інших агентств Денвера. Без такої швидкої реакції навіть не знаємо, скільки людських жертв могло б іще бути. І сьогодні я хочу зазначити, що загрози для громадськості немає, ми затримали підозрюваного. Цю людину під час інциденту було поранено».

Ім’я та мотиви чоловіка, який зчинив стрілянину, поки не розголошують. Відомо лише, що з місця події його забирали босого і з оголеним торсом. Також його нога була закривавленою.

Однією із жертв стрільця став і місцевий поліціянт. 51-річний Ерік Таллі прибув на місце першим і був застрелений.

А ця жінка разом із сином дивом уникла смерті. Сара каже, що коли вони тікали із супермаркету, то чули у свій бік постріли. У магазині залишилася їхня собака.

[Сара Муншедоу, очевидиця]:
«Коли ми почули постріли, то стояли на касі. Уже перший постріл мене шокував. Я зрозуміла, що це розстріл. Я сказала: “Ніколасе, лягай”. Він нахилився. Ми почали прислухатися — чули багато пострілів. Потім я сказала: “Ніколасе, біжи”. Він відповів, що слід принишкнути. Та я сказала: “Негайно біжи. Маємо три секунди”. Ми побігли. У наш бік пролунали постріли. Ми це відчули. Ми просто бігли. Хтось лежав на дорозі. Я намагалася підбігти до нього, але Ніколас потягнув мене, сказав, що треба тікати».

Нагадаємо, тиждень тому в Атланті й передмісті 21-річний Роберт Аарон Лонг зчинив стрілянину в масажних салонах. Він убив вісьмох людей, серед яких семеро жінок. Шестеро із загиблих були азійського походження. Стрілець уже визнав свою провину й пояснив свій учинок «пристрастю до сексу» й бажанням позбутися спокуси.
Коротке посилання на цю сторінку:

10 осіб загинуло внаслідок стрілянини в супермаркеті в КолорадоАдміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо ВенесуелиГромадяни М’янми тисячами втікають до Таїланду через посилення бойових дійВерховний суд США дозволив Техасу арештовувати нелегальних мігрантівПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в ІсландіїЯк накладні вії з КНДР наповнюють магазини світуПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоНімецькі машиністи оголосили найдовший страйк в історії країниФермери Греції і Польщі не припиняють протестувати

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: