27.02.2024
Телеканал NTD

У Японії випустили окуляри, що визначають тон шкіри обличчя

У Японії випустили окуляри, що визначають тон шкіри обличчя

Один японський інтернет-магазин показав свій новий винахід — окуляри, які вміють точно визначати тон шкіри обличчя...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Один японський інтернет-магазин показав свій новий винахід — окуляри, які вміють точно визначати тон шкіри обличчя. Вони особливо потрібні під час пандемії, коли багато хто постійно перебуває вдома й купує речі через інтернет.

[Масахіро Іто, виконавчий директор компанії ― розробника окулярів]:
«Зазвичай у Японії ви йдете до великого універмагу, підходите до стійки й потім пробуєте товари. Ми намагаємося замінити цей процес за допомогою технологій і дати змогу впевнено купувати онлайн».

Окуляри працюють разом із застосунком на смартфоні. Він має функцію доповненої реальності. Тобто клієнти можуть побачити, який вигляд матиме косметика на обличчі.

[Масахіро Іто, виконавчий директор компанії ― розробника окулярів]:
«Просканувавши обличчя, ви знатимете свій тон. Потім на сторінці з товаром ви побачите, що він буде підсвічений. Тобто ваш колір виділятиметься, і ви зможете вибрати або його, або світліший чи темніший».

Окуляри ще доступні для попереднього замовлення. Їх випустять обмеженим тиражем.

[Масахіро Іто, виконавчий директор компанії ― розробника окулярів]:
«Дуже складно купити косметику, якщо не знаєте, який колір вибрати. Ми з’ясували, що найважче вибрати основу під макіяж. Ми ж можемо дати інструмент для тих, хто лише починає купувати онлайн та досліджує всілякі бренди».

Раніше компанія випустила костюм, який допомагає визначити розміри одягу, а також килимок, за допомогою якого можна точно з’ясувати розмір стопи.

Усі ці інновації створили на тлі зростання популярності інтернет-продажів. А за часів пандемії вони можуть стати незамінним інструментом онлайн-шопінгу.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Японії випустили окуляри, що визначають тон шкіри обличчяНовий тривожний рекорд: температура океану в лютому досягла абсолютного максимумуЯк за 200 років розвинулася наука про динозаврівАстрономи знайшли найяскравіший об’єкт у Всесвіті з чорною дірою в центріРобот-кур’єр почав доставляти їжу в ТокіоБерезень 2024 став найспекотнішим в історіїЛичинки коралів збирають біля берегів Таїланду, щоб урятувати рифиКубинські біологи розгадують таємниці міграції птахів із Північної Америки«Іншопланетна лихоманка» стимулює перуанських мисливців за старовиноюУ США тестують робота, який ходитиме по перетнутій місцевості Місяця та Марса

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: