19.12.2024
Телеканал NTD

Як мешканці Талліннського зоопарку насолоджуються зимовою погодою

Як мешканці Талліннського зоопарку насолоджуються зимовою погодою

Мешканці Талліннського зоопарку насолоджуються зимовою погодою. Білі ведмеді катаються по снігу, перш ніж поїсти. Деякі ласощі..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Мешканці Талліннського зоопарку насолоджуються зимовою погодою. Білі ведмеді катаються по снігу, перш ніж поїсти. Деякі ласощі для них ховають серед гілок маленьких ялинок.

Такі деревця зараз є майже в кожному вольєрі. Естонці щороку віддають зоопарку вже непотрібні новорічні ялинки.

Слони куштують колючу хвою, а верблюдів більше цікавить холодний сніг. Мавпи знаходять у ялинових гілках хрусткі яблука. Хижі кішки мають іншу розвагу. Зелена красуня для них перетворюється на іграшку.

Носорогів ялинки, схоже, розчарували. Зате зубри навіть спробували побитися за право підійти до деревець.

Талліннський зоопарк засновано у 39-му році минулого століття. Тут тримають понад 350 видів тварин. Зоосад розділено на експозиції: південноамериканську, арктичну, альпійську, тропічну та інші.
Коротке посилання на цю сторінку:

Як мешканці Талліннського зоопарку насолоджуються зимовою погодоюФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтва

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: