27.01.2024
Телеканал NTD

На півдні Перу врятували з неволі очкового ведмедика — сироту

На півдні Перу врятували з неволі очкового ведмедика — сироту

Цього двомісячного очкового ведмедика недавно забрали в жителя Перу. Він тримав тварину незаконно й тепер муситиме..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Цього двомісячного очкового ведмедика недавно забрали в жителя Перу. Він тримав тварину незаконно й тепер муситиме за це відповісти. Про порушення повідомив чоловік із району Аяпата, і влада поспішила на допомогу.

[Джессіка Гальвес, голова управління охорони дикої природи Перу]:
«Це другий ведмідь, якого врятували на півдні країни в районі Пуно. Близько місяця тому там забрали ще одного ведмедика. Обидва майже однолітки, і їхні долі схожі. Мисливці вбили матір, а ведмежа дісталося місцевим жителям».

Ведмедик важить усього два кілограми. Його організм був зневодненим і виснаженим. Зараз про дитинчат піклуються у зоопарку «Парк легенд» у Лімі. Малюка назвали Укуку.

Урятованого раніше ведмедика теж поселили тут. Це самичка, якій дали кличку Майні. Тепер у зоопарку п’ять очкових ведмедів.

Їх також називають андськими, бо вони живуть у Південній Америці. Цей вид перебуває під загрозою зникнення й занесений до Червоної книги. Очковий ведмідь став прообразом знаменитого казкового ведмедика Паддінгтона.
Коротке посилання на цю сторінку:

На півдні Перу врятували з неволі очкового ведмедика — сиротуЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніВирощування календули процвітає в Єгипті, попри економічний спадТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»Професори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівЕпідемія лихоманки денге може початися в АргентиніМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансування

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: