25.03.2024
Телеканал NTD

Компанія — організатор велотурів стала службою доставляння

Компанія — організатор велотурів стала службою доставляння

Коли в березні до Іспанії проник коронавірус, Аріадна Сьєра зрозуміла, що її компанії, яка організовувала велоекскурсії,..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Коли в березні до Іспанії проник коронавірус, Аріадна Сьєра зрозуміла, що її компанії, яка організовувала велоекскурсії, буде скрутно. Фірму вона відкрила 10 років тому для іноземних студентів. У ній працює шестеро жінок.

Тепер усі вони перейшли на доставляння товарів Барселоною. Під час пандемії обсяги онлайн-торгівлі дуже зросли.

[Марі Дуфульйор, співзасновниця компанії з доставляння]:
«Ніхто не припускав, що ми зробимо це так швидко. Ми закінчуємо дуже складний для нас рік, — катастрофічний 2020 рік із грошима на банківському рахунку, з проєктом, який не мав фінансування, але якому ми себе присвятили».

Водночас компанія закликає бойкотувати великі онлайн-магазини й купувати товари в місцевих продавців.

[Аріадна Сьєра, співзасновниця компанії з доставляння]:
«Магазини й бари — це культура нашої місцевості. Ми хочемо об’єднати наші зусилля, щоб вони утрималися на плаву й адаптувалися до змін. Очевидно, що часи змінюються, COVID змушує нас перебудовуватися, створювати нові альтернативи, рости економічно».

Клієнти вдячні компанії, особливо ті, хто не міг користуватися великими службами доставляння.

[Кончі Авіла, клієнтка компанії з доставляння]:
«Їхній проєкт унікальний і екологічний. Це доставляння від дверей до дверей. Ми, продавці подарунків, не можемо використовувати щось інше, бо наші товари дуже делікатні. А велосипеди нам підходять».

Тепер серед клієнтів компанії коло 50 постійних. Це здебільшого продуктові магазини, а також винні й квіткові крамниці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Компанія — організатор велотурів стала службою доставлянняУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїКовбаса з єнотів — новий делікатес у НімеччиніШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаЯку країну визнали найщасливішоюАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у Швеції

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: