28.03.2024
Телеканал NTD

Фестиваль піщаних скульптур в Індії проходить без іноземних майстрів

Фестиваль піщаних скульптур в Індії проходить без іноземних майстрів

В індійському місті Конарак почався фестиваль піщаних скульптур. Зазвичай він міжнародний, та цього року беруть участь..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

В індійському місті Конарак почався фестиваль піщаних скульптур. Зазвичай він міжнародний, та цього року беруть участь лише місцеві майстри.

[Сударсан Паттнайк, скульптор]:
«Хочу подякувати комітетові туризму Одіши за те, що він дозволив цьому фестивалеві відбутися. Але деякі зміни все ж є. Через COVID-19 іноземні скульптори не змогли приїхати».

Скульптори будують свої витвори на пляжі Чандрабхага, що розкинувся на узбережжі Бенгальської затоки.

Цими днями також проходить фестиваль, присвячений індійському класичному танцю й культурі штату Одіша.

[танцівниця]:
«Ми виступаємо вперше, відколи запровадили карантинні обмеження. Тому нас це все дуже вражає і хвилює. Ми виступаємо на престижному фестивалі й вельми раді тут бути».

Зазвичай у фестивалі піщаних скульптур беруть участь десятки майстрів із різних країн. Також цими днями обидва заходи відвідують тисячі туристів. Але нині гостей значно менше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Фестиваль піщаних скульптур в Індії проходить без іноземних майстрівУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися коваліШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній АнтарктидіФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїПолювання на скарби стає популярним хобі у Великій Британії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: