25.10.2024
Телеканал NTD

«Вечеря на колесах»: кулінарна школа придумала ідею ресторану на час карантину

«Вечеря на колесах»: кулінарна школа придумала ідею ресторану на час карантину

В умовах пандемії коронавірусу одна німецька кулінарна школа в місті Ноймюнстер проявила креативність. Вона подає вишукані..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

В умовах пандемії коронавірусу одна німецька кулінарна школа в місті Ноймюнстер проявила креативність. Вона подає вишукані страви клієнтам, які перебувають в автобудинках.

Сама ж школа через карантинні обмеження мусила закритися ще навесні. Тепер країну охопила вже друга хвиля епідемії, але співробітники цього закладу однаково мають роботу завдяки ініціативі «Вечеря на колесах».

Ідея такого ресторану проста. Клієнти приїжджають на його територію у своїх автобудинках. Потім працівники кулінарної школи готують для них вечерю і приносять до дверей. Так можна мінімізувати ризик зараження.

[Беттіна Зайц, власниця кулінарної школи]:

«Як ви знаєте, під час коронавірусної кризи навесні ми мусили звільнити деяких співробітників. Та нині маємо такий високий попит на вечері в автобудинках, що працівників не вистачає».

Місце на стоянці треба бронювати. Гості кажуть, що раді можливості відчути себе як у справжньому ресторані.

[Андреас Шульдт, власник автобудинку]:
«Я через коронавірус утратив роботу. Тепер їжджу Німеччиною. Хотів з’їздити до Португалії — там хороша погода. Але тепер ми створюємо собі гарну погоду тут».

Тим часом кулінарна школа вже наймає нових співробітників.

[Беттіна Зайц, власниця кулінарної школи]:
«Зараз ми можемо найняти персонал, щоб розширити графік роботи. Саме над цим ми зараз і працюємо. Хочемо ощасливити якнайбільше людей».

Ресторани в Німеччині закриті з початку листопада. І не працюватимуть щонайменше до 10 січня.

Згідно з нинішніми обмеженнями разом у приміщенні може збиратися не більш як п’ятеро осіб максимум із двох домогосподарств.

У кулінарній школі кажуть, що всі місця на стоянці вже заброньовано до кінця січня. Водночас сподіваються, що скоро зможуть запропонувати додатковий час.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Вечеря на колесах»: кулінарна школа придумала ідею ресторану на час карантину2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиКарнавал у Венеції може стати «платним»Балабан — душа музичної культури АзербайджануОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонБолівійка перетворює використану олію на мийні засоби

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: