28.03.2024
Телеканал NTD

У Бразилії вантажівка зіткнулася з автобусом: щонайменше 40 загиблих

У Бразилії вантажівка зіткнулася з автобусом: щонайменше 40 загиблих

Страшна ДТП у бразильському штаті Сан-Паулу. Пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою. Загинуло щонайменше 40 осіб. Такі..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Страшна ДТП у бразильському штаті Сан-Паулу. Пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою. Загинуло щонайменше 40 осіб. Такі дані наводять пожежники.

Інцидент стався на трасі між муніципалітетами Тагуан і Такуаритуба, приблизно за 350 кілометрів на захід від міста Сан-Паулу. В автобусі їхало близько 50 працівників текстильної компанії.

Як повідомляють, 37 людей померло на місці, ще троє — пізніше в лікарні. Зараз проводять упізнання жертв. Ще близько 15 осіб постраждало.

На місці події працюють рятувальники й дорожня поліція. За їхніми даними, кілька людей і досі заблоковані всередині понівеченого автобуса.

Причини трагедії обіцяють розслідувати. У поліції припускають, що аварія сталася внаслідок спроби обгону.

Влада міста Тагуан оголосила триденну жалобу. Сім’ям загиблих і постраждалим обіцяють надати допомогу.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Бразилії вантажівка зіткнулася з автобусом: щонайменше 40 загиблихРакетні обстріли, хакерські атаки та міжнародна допомога: чим запам’ятався українцям 2023 рікСотні людей загинули через розлив річки КонгоНегода залишила без світла сотні тисяч австралійцівЕквадорські військовики почали активно патрулювати водні шляхи в пошуках наркотиківВеликі повені на півночі Іраку: є загибліДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Польська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатами

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: