26.02.2024
Телеканал NTD

Герцогиня Кейт стала співпрезидентом британської Асоціації скаутів

Герцогиня Кейт стала співпрезидентом британської Асоціації скаутів

Герцогиня Кейт смажить зефір і спілкується зі скаутами на півночі Лондона. Так вона святкує своє призначення..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Герцогиня Кейт смажить зефір і спілкується зі скаутами на півночі Лондона. Так вона святкує своє призначення на посаду співпрезидента Асоціації скаутів Великої Британії.

Тепер Кейт очолює молодіжну організацію разом із герцогом Кентським — двоюрідним братом Єлизавети II. Він став президентом 45 років тому. Сама ж королева, як і раніше, залишиться покровителькою асоціації. До неї входить приблизно півмільйона осіб віком від шести до 25 років.

Дружину принца Вільяма також ушанували найвищою нагородою асоціації «Срібним вовком».

Вісім років тому Кейт стала волонтеркою молодіжного руху. Вона брала участь у святах і відвідувала загони скаутів.

На нинішній зустрічі герцогиня разом із дітьми вирізала й запускала паперові вертольоти. А також допомагала скаутам робити листівки для жителів будинку для людей похилого віку.
Коротке посилання на цю сторінку:

Герцогиня Кейт стала співпрезидентом британської Асоціації скаутівНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: