19.12.2024
Телеканал NTD

В Аргентині лісові пожежі загрожують житловим будинкам

В Аргентині лісові пожежі загрожують житловим будинкам

В Аргентині палають лісові пожежі. Вогонь охопив пагорби й сільські райони центральної провінції Кордова. Пожежники працюють..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

В Аргентині палають лісові пожежі. Вогонь охопив пагорби й сільські райони центральної провінції Кордова.

Пожежники працюють щосили — гасять як із землі, так і з повітря. Навіть навмисне випалюють ділянки вздовж автомобільних доріг, намагаючись таким чином запобігти поширенню вогню. Однак поки взяти пожежі під контроль не вдається.

Водночас вдалося врятувати від полум’я кілька жител.

[Дієго Конча, голова служби цивільного захисту Кордови]:
«Ми попросили повністю закрити трасу 34, яка за горами сполучує Пунілью з Міна-Клаверо. Ми переміщаємо сюди, до Лас-Харільяса, важку техніку. Тут треба захистити багато жителів. На щастя, не згоріло жодного будинку. Деяких мешканців евакуювали».

Як повідомляють аргентинські ЗМІ, за останні дні в провінції Кордова вигоріло близько 16 тисяч гектарів території. Найближчим часом в регіоні прогнозують дощі. Пожежники сподіваються, що негода допоможе впоратися з вогнем.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Аргентині лісові пожежі загрожують житловим будинкамЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийВ Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівкаПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйованоВлада Азербайджану зносить будівлю колишнього карабаського парламентуПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиФранцузькі фермери спробували заблокувати гуртовий ринок у ПарижіІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміями

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: