20.12.2024
Телеканал NTD

Золотий дракон та медитація: Відень прикрасили заходи Фалуньгун

Золотий дракон та медитація: Відень прикрасили заходи Фалуньгун

Великий та барвистий парад у центрі Відня, столиці Австрії. Тут і золотий китайський дракон, і плавні..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Великий та барвистий парад у центрі Відня, столиці Австрії. Тут і золотий китайський дракон, і плавні вправи цігун, і навіть корабель із квітами лотоса, на якому виконують медитацію.

Захід проводять сотні австрійців та мешканців інших країн Європи, які займаються Фалуньгун.

Це стародавня школа вдосконалення душі та тіла, яка поширена в усьому світі, але походить з Китаю. Вона містить комплекс плавних енергетичних вправ і підвищення духовності та моральності згідно з трьома принципами — істина, доброта й терпіння.

Водночас у самому Китаї прихильників Фалуньгун уже 25 років комуністична влада переслідує за масовість і свободу думки.

Частина параду у Відні присвячена заклику зупинити ці репресії, які учасники заходу називають антилюдськими. З їхніх слів, тисячі людей утратили життя просто за свої духовні переконання. Багато хто також став жертвою насильницького вирізання органів. Це підтверджують правозахисники.

А це площа Штефансплац. Тут демонструють вправи Фалуньгун, а також виступають речники, які розповідають про практику та репресії в Китаї.

Наголосити на важливості цієї теми прийшли й місцеві політики.

[Гудрун Квуглер, член Австрійської народної партії]:

«Через зв’язки з Китаєм багато хто не досить рішуче висловлюється проти порушень прав людини, таких як переслідування Фалуньгун, вирізання органів та довільні арешти. Ми маємо достатньо доказів того, що те, що там відбувається, це дуже поширене явище й грубе порушення прав людини. Проте, схоже, ми реагуємо слабко. Нам насамперед треба обстоювати свободу та права людини, а потім уже вести бізнес».

[Файка Ель-Нагаші, член комітету з прав людини австрійської національної ради]:

«Інший момент — це проблема торгівлі органами та вирізання органів. Австрія також бере участь у міжнародних конвенціях і пов’язана ними, але потрібно набагато більше інформаційної роботи, щоб люди знали, що органи, які їм потрібні, щоб вижити, не були пожертвувані добровільно, і що йдеться про систематичне вирізання органів у політичних в’язнів».

Заходи Фалуньгун тривали у Відні впродовж двох днів. У них також узяв участь європейський оркестр «Тянь Го», усі учасники якого також займаються цією практикою вдосконалення.
Коротке посилання на цю сторінку:

Золотий дракон та медитація: Відень прикрасили заходи ФалуньгунПекінес став найстрашнішим собакою у світіВенеційський кінофестиваль стартував на італійському острові ЛідоУ паризькій пекарні з’явився хліб з олімпійською символікою«Кудлатий патруль»: на пляжах в Італії працюють собаки-рятувальникиСобаки в модному вбранні вийшли на подіум у Нью-ЙоркуСотні морських левів на якийсь час витіснили людей із пляжу в СШАУ Празькому зоопарку народився рідкісний китайський панголінПустеля Атакама в Чилі дивує рідкісним зимовим цвітіннямВ Іспанії працює аквапарк для собак

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: