20.12.2024
Телеканал NTD

Знову на ваги: ​​кого зважили в Лондонському зоопарку

Знову на ваги: ​​кого зважили в Лондонському зоопарку

День зважування настав у Лондонському зоопарку. Тут живе 14 000 мешканців, але на ваги стануть не..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

День зважування настав у Лондонському зоопарку. Тут живе 14 000 мешканців, але на ваги стануть не всі — найдрібніших обходять увагою.

[Анджела Раян, працівниця Лондонського зоопарку]:

«Я не вмовила б доглядачів на це, навіть якби спробувала. Але ми зважимо приблизно 400 мешканців. Ми не зважуємо таку живність, як мурахи, хоч вони важать п’ять міліграмів. Але більшість ссавців, птахів та рептилій буде зважено».

Завдання в доглядачів досить важке. Деякі тварини просто не слухаються.

[Анджела Раян, працівниця Лондонського зоопарку]:

«У вольєрах із тропічними чагарниками живуть лінивці, мавпи та птахи. Вони всі в одному місці, і дуже нелегко змусити їх окремо стати на ваги, коли всі хочуть потрапити туди одночасно».

Тварин зважують щороку. Результати викладають у базу даних Лондонського зоопарку. Вона відкрита. Нею користуються працівники зоопарків усього світу, а також захисники природи, які спостерігають за дикими тваринами.
Коротке посилання на цю сторінку:

Знову на ваги: ​​кого зважили в Лондонському зоопаркуПоклонница Олимпиады работала на двух работах, чтобы приехать в ПарижЧому страхова компанія заохочує співробітників брати в офіс своїх собакВеселі цуценята дарують душевний спокій на заняттях з йогиРізноколірні повітряні змії піднялися в небо над пляжем у БолгаріїВенеційський кінофестиваль стартував на італійському острові Лідо«Кудлатий патруль»: на пляжах в Італії працюють собаки-рятувальникиСобаки в модному вбранні вийшли на подіум у Нью-ЙоркуПекінес став найстрашнішим собакою у світіЄгиптянка знайшла спокій у монотонній роботі ліфтера

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: