20.01.2024
Телеканал NTD

Смертоносна тиснява в Індії: щонайменше семеро загиблих

Смертоносна тиснява в Індії: щонайменше семеро загиблих

В Індії знову сталася смертоносна тиснява. Інцидент трапився під час процесії індуїстів у східному штаті Біхар...

Дата завантаження: 2024-09-19

video

В Індії знову сталася смертоносна тиснява. Інцидент трапився під час процесії індуїстів у східному штаті Біхар. Повідомляють щонайменше про сімох загиблих.

[чоловік, що вижив]:

«Багато з нас опинилося в пастці разом; хтось мене витяг. Якби я застряг ще на кілька хвилин, я теж загинув би. Усе сталося через хаос».

Тиснява сталася в районі Джеханабад. Індуїсти зібралися там на щотижневу молитву, щоб відзначити сприятливий місяць Шраван, присвячений богу Шиві.

Очевидці кажуть, що до трагедії призвела погана організація.

Наразі поліція намагається встановити особи загиблих та постраждалих.

[Дівакар Кумар Вішвакарма, поліціянт]:

«Поліція приїхала сюди зустрітися з родичами загиблих та поранених унаслідок інциденту. Ми допомагаємо розповсюджувати інформацію та ідентифікувати тіла».

Нагадаємо, минулого місяця тиснява на іншому релігійному заході в сусідньому штаті Уттар-Прадеш призвела до загибелі понад 100 осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Смертоносна тиснява в Індії: щонайменше семеро загиблихЯпонський прем’єр Кісіда каже, що не переобиратиметься«Нас не попередили!»: китайці втрачають бізнес через повеніНайвища у світі інфляція в Аргентині впала до дворічного мінімумуЯк на полі бою: у США в Нью-Мексико борються з лісовими пожежамиКитай більше не відправлятиме своїх дітей на усиновлення за кордонТайфун «Шаньшань» налетів на Японію: є загиблі та постраждаліРівень води польської річки Вісла опустився рекордно низькоЩе чотири тіла витягли з затонулої яхти техномагната Майка ЛінчаУ Китаї в річку обвалився міст — загинули люди

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: