20.03.2024
Телеканал NTD

Фестиваль квітів «Сільєтерос» прикрасив вулиці Медельїна в Колумбії

Фестиваль квітів «Сільєтерос» прикрасив вулиці Медельїна в Колумбії

Цей парад може прикрасити навіть найпохмуріший день. Сотні яскравих квіткових композицій показали колумбійські флористи на фестивалі..

Дата завантаження: 2024-09-20

video

Цей парад може прикрасити навіть найпохмуріший день. Сотні яскравих квіткових композицій показали колумбійські флористи на фестивалі «Сільєтерос» у Медельїні. За традицією сільєти несуть на спині, а вони можуть важити понад сто кілограмів.

[учасник фестивалю]:

«Я щасливий, що можу поділитися з усім моїм народом, з усім світом цією традицією, яка в мене в крові».

У параді бере участь понад 500 флористів з усього Медельїна. На створення квіткових композицій вони витрачають по кілька місяців. А ідеї своїх робіт починають продумувати за рік до наступного фестивалю.

[учасник фестивалю]:

«Це культура, спадщина та любов. Це пристрасть до своєї справи. Тож для нас, молоді, це спосіб перейняти чудову традицію. Думаю, зараз одне покоління передає естафетну паличку іншому. І ми прийшли з новими ідеями».

Після параду журі оцінює роботи та обирає переможців у різних категоріях.

Фестиваль квітів «Сільєтерос» проводять у Медельїні з 1957 року. Це один із наймальовничіших заходів у Колумбії. Медельїн називають Містом квітів і Містом вічної весни. А на щорічний квітковий ярмарок сюди приїжджають десятки тисяч туристів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Фестиваль квітів «Сільєтерос» прикрасив вулиці Медельїна в КолумбіїПарк розваг у Дубаї пропонує поринути у світ світла та барвКоролівський замок Балморал, що в Шотландії, уперше відкрили для всіх охочихБарселонський ресторан назвали найкращим у світіНа горі Фудзі в Японії на альпіністів чекають нові правилаМати стала натхненням для дизайнера Бори Аксу на Тижні моди в ЛондоніВідпустка вдома: на березі Тибру в Римі відкрили безплатний пляжКартину Тіціана, яку викрадали двічі, виставляють на торги в ЛондоніОманський регіон Дофар — рай для шанувальників руїн та історіїБразилець зібрав колекцію з 6101 футболки футболістів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: