08.03.2024
Телеканал NTD

Старіння населення Японії змінює ринок підгузків

Старіння населення Японії змінює ринок підгузків

Дедалі більше компаній у Японії переходять від виробництва підгузків для немовлят до підгузків для дорослих. Населення..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Дедалі більше компаній у Японії переходять від виробництва підгузків для немовлят до підгузків для дорослих.

Населення країни неухильно старіє. За цим показником Японія на першому місці у світі. Так, у 2023 році 29% населення було віком від 65 років. До того ж народжуваність знижується восьмий рік поспіль.

На цьому підприємстві, що біля гори Фудзі, обсяг виробництва щороку зростає завдяки збільшенню ринку підгузків для дорослих.

[Наото Сугая, голова компанії ― виробника підгузків]:

«Частина навколо ніг дуже щільно прилягає. Коли їх надягаєте, вона дуже щільно прилягає до цієї ділянки, тому ви можете спокійно їх використовувати».

Дохід від продажу підгузків для дорослих уже вдвічі перевищує прибуток від підгузків для немовлят.

[Кендзі Наката, представник компанії ― виробника підгузків]:

«Ринок дорослих набагато більший. Грубо кажучи, ринок підгузків для дорослих приблизно вдвічі більший, ніж ринок підгузків для немовлят».

Компанія не планує припиняти виробляти підгузки для немовлят, але бізнес явно піде іншим шляхом.

Очікують, що за п’ять років до 2027 року ринок підгузків для дорослих у Японії зросте на 16% — до 612 мільйонів доларів. Водночас ринок підгузків для немовлят зменшиться на 8%.
Коротке посилання на цю сторінку:

Старіння населення Японії змінює ринок підгузківТуристам і мешканцям Данії прищеплюватимуть екологічні звичкиЄвропа потерпає від виснажливої спекиОбмеження на рідини в 100 мл повертаються до аеропортів ЄСЄгиптяни незадоволені частковим скасуванням субсидій на хлібБезхатьки самовільно заселяються в покинуті будівлі на околиці ЛондонаЖивуть у страху: на курорті в Чилі може впасти елітний ЖКООН: у світі стало 120 мільйонів біженців та переселенців4000 рідкісних видів: прогулянка унікальним ботанічним садом у КаїріПосуха у В’єтнамі може позначитися на світових цінах на каву

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: