08.03.2024
Телеканал NTD

Секрет розкрито: як туристи роблять фото в Ріо, на якому вони неначе висять над урвищем

Секрет розкрито: як туристи роблять фото в Ріо, на якому вони неначе висять над урвищем

Турист щосили чіпляється за скелю, аби не зірватися. Утім, сьогодні він не перший і не останній...

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Турист щосили чіпляється за скелю, аби не зірватися. Утім, сьогодні він не перший і не останній. За такими фото на одному з пагорбів Ріо-де-Жанейро черга вишиковується із самого рання.

Ласкаво просимо до Telegraph Rock — до однієї з найпопулярніших фотозон бразильського міста.

[туристка з Франції]:

«Ми пройшли весь цей шлях сюди, щоб зробити знамениту фотографію, на якій під тобою ніби немає землі».

Щоби піднятися півторакілометровою стежкою, треба трохи менше як година. Усе для видовищних фото, які повинні набрати сотні вподобайок.

[туристка з Парагваю]:

«Збережу це на згадку, надрукую і повішу в себе у вітальні. Я така рада, що змогла дістатися сюди та зробити фото».

Найцікавіше в тому, що під цим випнутим каменем немає ніякого урвища. Тож більшість туристів почувається тут у повній безпеці.

[турист зі Швейцарії]:

«Не думаю, що тут небезпечно. Звісно, ​​треба бути обережним, коли ти на скелі. Якщо будеш обережним, то небезпеки не буде».

Фотозоною це місце стало ще 2013 року. Тоді один місцевий житель знайшов найкращий ракурс для ідеального фото. Потім черезтинне радіо зробило камінь відомим. Потяглися юрби туристів.

А щоб фото стали ще дивовижнішими, відвідувачам допомагають місцеві фотографи. Вони знають найкращі ракурси та пози й за невелику плату готові зробити знімок на професійну фотокамеру.

[Бернарду Бауман Каелю, фотограф]:

«Ідея в тому, щоб це мало такий вигляд, ніби це небезпечно, тому ми робимо фотографію, на якій не видно землі, ніби ви висите над безоднею».

Місце настільки популярне, що його визнали нематеріальною спадщиною Ріо-де-Жанейро.
Коротке посилання на цю сторінку:

Секрет розкрито: як туристи роблять фото в Ріо, на якому вони неначе висять над урвищемПриродна краса та історія Албанії приваблюють до країни дедалі більше туристівБудапешт приваблює туристів перлинами архітектуриБразилець зібрав колекцію з 6101 футболки футболістівКолекцію розкішного весільного вбрання показали на Тижні моди в ІндіїПокататися на гойдалці на висоті 120 метрів можна в БерлініДитинча рідкісного деревного кенгуру дебютує в зоопарку в Нью-ЙоркуПарк розваг у Дубаї пропонує поринути у світ світла та барвКоролівський замок Балморал, що в Шотландії, уперше відкрили для всіх охочихФестиваль квітів «Сільєтерос» прикрасив вулиці Медельїна в Колумбії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: