26.10.2024
Телеканал NTD

Маски із зображенням обличчя — цікавинка в моді Індії

Маски із зображенням обличчя — цікавинка в моді Індії

В Індії виник новий тренд у масочній моді. Фотостудія в Ченнаї робить захисні аксесуари, на яких..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

В Індії виник новий тренд у масочній моді. Фотостудія в Ченнаї робить захисні аксесуари, на яких зображено закриту частину обличчя. Креативна ідея дає змогу бути впізнаваним і дещо звеселяє.

[Анто Амалрадж, власник фотостудії]:
«Ми обмірковували, що можна зробити в умовах пандемії і як у цей час заробляти. На щастя, майнула така думка. Ми зробили фотографію, надрукували її на масці — і все добре вдалося».

По модну маску приходять від старого до малого.

[клієнт]:
«Вона зручна й красива, тканина теж якісна. На вигляд приємно й елегантно».

В Індії карантин триває понад два місяці. Його продовжили до кінця червня. Водночас обмеження починають поступово скасувати. Залежно від епідеміологічної ситуації країну поділено на зони.
Коротке посилання на цю сторінку:

Маски із зображенням обличчя — цікавинка в моді ІндіїКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівСендбординг повертається до Намібії200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: