08.05.2024
Телеканал NTD

Німеччина обіцяє висилати мігрантів, які підтримують тероризм у мережі

Німеччина обіцяє висилати мігрантів, які підтримують тероризм у мережі

Іноземцям у Німеччині, які в інтернеті розповсюджують ідеї радикальних ісламістів або розпалюють антисемітизм, має загрожувати депортація...

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Іноземцям у Німеччині, які в інтернеті розповсюджують ідеї радикальних ісламістів або розпалюють антисемітизм, має загрожувати депортація.

З такою пропозицією виступила федеральний міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер.

[Ненсі Фезер, міністр внутрішніх справ Німеччини]:
«Усіх, хто не має німецького паспорта й підтримує терористичні акти, треба висилати та депортувати. Ми зараз створюємо для цього нову правову базу. Я впевнена, що коаліційні партії швидко обговорять та передадуть цю поправку до парламенту».

Зі слів Фезер, законопроєкт ухвалять невдовзі після літніх канікул.

Як причину міністр назвала реакцію в мережі на теракт ХАМАСу в Ізраїлі, що стався 7 жовтня, та напад з ножем, який 31 травня вчинив афганець на півдні Німеччини в місті Мангайм.

[Ненсі Фезер, міністр внутрішніх справ Німеччини]:
«Страшний напад ісламістів з ножем у Мангаймі, унаслідок якого було вбито молодого поліціянта. Багато хто радів цьому в інтернеті найогиднішим чином. Це нелюдяно. Така жорстокість в інтернеті також підживлює атмосферу насильства. Ісламістським агітаторам, які застрягли в кам’яному віці, немає місця в нашій країні».

Як обіцяє міністр, новий закон почнуть застосовувати, щойно його схвалить парламент.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німеччина обіцяє висилати мігрантів, які підтримують тероризм у мережіТисячі людей вийшли на акцію протесту проти словацького уряду«Хезболла» запустила сотні ракет у бік ІзраїлюСпецпрокурор Джек Сміт знову висунув звинувачення проти ТрампаАргентинці кажуть, що тепер їжа для них — це розкішАрмія Ізраїлю визнала, що не змогла 7 жовтня захистити мирне населенняІсторичний обмін в’язнями між Росією та Заходом: кого обмінялиТайфун «Гаемі» налетів на Тайвань: 3 людини загинули, понад 200 постраждалоДжуліан Ассанж вийшов із британської в’язниці та полетів до АвстраліїЯк реагують кіпріоти на погрози «Хезболли»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: