01.09.2024
Телеканал NTD

Адміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо Венесуели

Адміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо Венесуели

Адміністрація Джо Байдена заявила, що не продовжуватиме ліцензію на послаблення санкцій щодо нафтогазового сектору Венесуели. Термін..

Дата завантаження: 2024-05-01

video

Адміністрація Джо Байдена заявила, що не продовжуватиме ліцензію на послаблення санкцій щодо нафтогазового сектору Венесуели. Термін її дії сплив 17 квітня. Як повідомляють, причина в тому, що Каракас не забезпечив проведення в країні вільних виборів, як того вимагали домовленості.

Сполучені Штати Америки затвердили послаблення санкцій для членів ОПЕК на шість місяців торік у жовтні. Це сталося після того, як влада Венесуели домовилася з опозицією про проведення вільних виборів.

Однак, як заявляє опозиція Венесуели, нічого з обіцяного влада не виконала.

Сама ж влада Венесуели впевнена, що виконала обіцянки, і звинувачує в усьому Вашингтон.

[Хорхе Родрігес, голова Національної асамблеї]:

«Те, що сталося сьогодні, не має нічого спільного з тим, що ми підписали. Це пов’язано з обмеженнями й з тим фактом, що США не погоджуються з вільними виборами у Венесуелі».

Як очікують, унаслідок відновлення санкцій світові ціни на нафту зростуть.
Коротке посилання на цю сторінку:

Адміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо ВенесуелиНа Кубі закінчується паливо?Окружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату ТехасІзраїль завдав ударів по об’єктах в ІраніІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручниківДипломатичний скандал: працівники посольства Мексики залишили ЕквадорВлада Азербайджану зносить будівлю колишнього карабаського парламентуІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Погорільці в Чилі відновлюють своє житлоНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної води

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: