27.11.2024
Телеканал NTD

2400 троянд різних сортів привезли на виставку в Індії

2400 троянд різних сортів привезли на виставку в Індії

Справжнє свято квітів влаштували в індійському місті Індаур. Тут проходить виставка троянд. Їх виростили в різних..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Справжнє свято квітів влаштували в індійському місті Індаур. Тут проходить виставка троянд. Їх виростили в різних куточках країни та в Непалі. Загалом показали 2400 троянд 162 сортів.

Кожну квітку можна понюхати, доторкнутися та розглянути.

[гостя виставки]:

«Дивно бути тут і милуватися квітами, яких ми не бачимо в повсякденному житті. Такі сорти можна побачити лише на виставках».

Виставку організувало Товариство троянд Малви. Проводять її в Індаурі вже 36 рік поспіль. За пандемії виставка проходила онлайн.

Товариство засноване 1979 року. Щорічно воно спільно з департаментом садівництва штату Мадг’я-Прадеш проводить Загальноіндійську виставку троянд. Воно також створило понад 50 розсадників цих рослин у Бхопалі — столиці Мадг’я-Прадеш.

Троянди почали вирощувати ще в Стародавньому Римі. Більшість сучасних сортів з’явилася внаслідок тривалої селекції шляхом багаторазового схрещування та відбору. Троянди переважно теплолюбні, але деякі можуть рости й у холодному кліматі.
Коротке посилання на цю сторінку:

2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалю

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: