Цей торт має апетитний вигляд. На смак теж приємний. Але в ньому є секрет: з деяких інгредієнтів можна приготувати вітамінний салат.
[Крістофер Те, шеф-кухар]:
«Шпинат, куркума, гарбуз та буряк».
Рецепт торта розробив шеф-кухар із Сіднея Крістофер Те. Знайти правильний баланс смаків було непросто.
[Крістофер Те, шеф-кухар]:
«Коли я приготував перший варіант торта, він на смак нагадував карі».
На думку експертів, такий торт корисний для мозку. Обрати правильні продукти допомогли фахівці з охорони здоров’я Університету Нового Південного Уельсу.
[Йоганнес ле Кутр, експерт із продуктів та здоров’я]:
«Харчові інгредієнти містять речовини, які дуже сприяють зміцненню здоров’я».
Буряк поліпшує кровообіг, зміцнює стінки судин і захищає від старечого недоумства. Оливкова олія запобігає розвитку хвороби Альцгеймера. Мед має протизапальні, бактерицидні та противірусні властивості. Чорниця та куркума посилюють приплив кисню до життєво важливих органів.
[Йоганнес ле Кутр, експерт із продуктів та здоров’я]:
«В останні 30 років люди дедалі більше дізнаються про ефективні продукти».
Кулінарний виріб назвали «Незабутнім тортом». Його зробили з нагоди 70-річчя доброчинної організації «Харчування на колесах». Вона безплатно доставляє продукти людям похилого віку.
Коротке посилання на цю сторінку: