04.11.2024
Телеканал NTD

Сніговий колапс у Німеччині спричинив затримання транспорту

Сніговий колапс у Німеччині спричинив затримання транспорту

Сніг, мороз та ожеледиця спричинили затримання транспорту в деяких регіонах Німеччини, зокрема в Баварії. Як повідомив..

Дата завантаження: 2024-05-04

video

Сніг, мороз та ожеледиця спричинили затримання транспорту в деяких регіонах Німеччини, зокрема в Баварії.

Як повідомив найбільший залізничний оператор Німеччини, на півдні країни довелося скасувати потяги, а в районі Великого Мюнхена діють обмеження.

Також затримують чи скасовують авіарейси. Мандрівників просять не приїжджати до аеропортів, якщо виліт літака не підтверджено.

Крім того, через сніговий колапс закрили різдвяні ярмарки, зупинилися оглядові підіймачі та скасували спортивні заходи, зокрема футбольний матч у столиці Баварії.

Трамвайний рух у Мюнхені зупинили на всіх маршрутах, бо колії замело снігом. А жителі довколишнього приватного сектору вручну розчищають під’їзди до своїх гаражів.

Майже за п’ять годин їзди на північ від Мюнхена, у передмісті Франкфурта, працівники дорожньо-рятувальної служби краном підняли перевернуту вантажівку. Вона вилетіла на узбіччя вкритої кригою дороги.

А на популярній у франкфуртців горі Гросер-Фельдберг, навпаки, ніякого колапсу не відчувається. І шанувальники зимових видів спорту прийшли сюди насолодитися небувалою кількістю снігу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сніговий колапс у Німеччині спричинив затримання транспортуНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомООН ухвалила першу глобальну резолюцію щодо штучного інтелектуЄС посилює санкції щодо Ірану після атаки на ІзраїльІзраїль звинуватив сестру лідера ХАМАСу Ісмаїла ГаніїАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівляРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі ГазиЄвропарламент затвердив нові імміграційні правила ЄвросоюзуУ Гаїті обрали голову перехідної ради та поміняли прем’єра

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: