18.07.2024
Телеканал NTD

180-річний парк розваг «Тіволі» прикрасили різдвяною ілюмінацією

180-річний парк розваг «Тіволі» прикрасили різдвяною ілюмінацією

Під звуки оркестру парк розваг «Тіволі», що в Копенгагені, відчинив двері після оновлення. 180-річний парк прикрасили..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Під звуки оркестру парк розваг «Тіволі», що в Копенгагені, відчинив двері після оновлення. 180-річний парк прикрасили до Різдва. Тепер тут можна побачити сотні ялинок, кілометри гірлянд та близько мільйона лампочок.

Лише кілька тижнів тому головною темою тут був Геловін.

[Каспер Шумахер, головний операційний директор «Тіволі»]:

«Ми прибираємо всі гарбузи та прикраси з Геловіну і перетворюємо все на різдвяний ярмарок із новою сценою, безліччю різдвяних ялинок і, звичайно ж, великою кількістю вогнів, які потрібно запалити».

«Тіволі» вперше відчинив свої двері в 1843 році. Це один із найстаріших парків розваг світу. Серед перших відвідувачів був найвідоміший письменник Данії Ганс Крістіан Андерсен.

А в 50-х роках минулого століття парк кілька разів відвідував Волт Дісней, щоб дістати натхнення для «Діснейленду».

[Каспер Шумахер, головний операційний директор «Тіволі»]:

«Тоді “Тіволі” був за межами Копенгагена. Тому, коли люди виїжджали за міські мури, першим, що вони бачили, був “Тіволі”. Відтоді ми розширюємо парк атракціонами, ресторанами та всім, що маємо».

Як очікують, різдвяного сезону парк відвідає коло мільйона гостей.

[Грейс Гекер, туристка зі США]:

«Я приїхала до Копенгагена на вихідні, і він входить до списку місць, які варто відвідати, особливо в період Різдва. Це одна з моїх улюблених пір року. Просто чарівно, і це ідеальне місце».

[Майкл Петерсен, житель Копенгагена]:

«Я приходив сюди все дитинство. А тепер я відроджую цю традицію. Ми були тут торік. Прийшли й цього року. Насправді ми тут досить часто».

[Андреас Гірсті, турист із Норвегії]:

«Прекрасна атмосфера, освітлення, маленькі будиночки. Затишне місце для початку відпустки».

А це урочисте запалення головної ялинки. Після незручної паузи вона засяяла тисячами вогнів.
Коротке посилання на цю сторінку:

180-річний парк розваг «Тіволі» прикрасили різдвяною ілюмінацієюСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуЮнак в Іраку сам побудував автомобіль, щоб допомагати батьковіФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоПереможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-ЙоркуНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у Бельгії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: