18.09.2024
Телеканал NTD

Австралійці садять дерева, щоб урятувати рідкісних коал

Австралійці садять дерева, щоб урятувати рідкісних коал

«Зелені коридори» створюють австралійці в лісах Нового Південного Уельсу, які постраждали від пожеж і вирубування. Захисники..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

«Зелені коридори» створюють австралійці в лісах Нового Південного Уельсу, які постраждали від пожеж і вирубування. Захисники природи з організації Bangalow Koalas садять дерева біля річок на північному сході штату.

Відновлювати ліси треба, щоб коали та багато інших рідкісних тварин знову мали вдосталь місця для життя.

Природозахисникам допомагають волонтери.

[Лінда Спарроу, голова організації Bangalow Koalas]:

«Люди зв’язуються з нами, і ми перевіряємо, чи підходить місцевість: чи мешкають там коали, чи є вони поблизу. Потім ми обираємо найважливіше місце».

Лінді Стекер садить дерева вже кілька років.

[волонтерка]:

«Це ліпше за медитацію, ліпше за йогу. І це заняття не тільки дає змогу чудово почуватися, а й об’єднує людей, а також інформує їх про проблему».

У лісах Нового Південного Уельсу, крім коал, мешкають опосуми, валабі, цукрові сумчасті летяги та какаду.

Організацію Bangalow Koalas засновано 2019 року. Її працівники посадили вже понад 330 тисяч дерев. За наступний рік планують висадити ще 170 тисяч.
Коротке посилання на цю сторінку:

Австралійці садять дерева, щоб урятувати рідкісних коалЇжу класу люкс хочуть адаптувати для космосуАвстралійські шахтарі роблять асани, щоб позбутися стресуСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуЖиття на мосту: як бразильці рятуються від повенейУ Гаїті біженці змушені жити в поганих умовах у тимчасових притулкахМер Венеції пояснив, чому відвідування історичної частини міста стане платнимШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золота

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: