27.06.2024
Телеканал NTD

Відома шведська меблева компанія зробила подарунок королю до 50-річчя його правління

Відома шведська меблева компанія зробила подарунок королю до 50-річчя його правління

Шведський король Чарльз XVI Густав відсвяткував 50-річчя свого правління. До ювілею знаменита меблева компанія створила класичне..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Шведський король Чарльз XVI Густав відсвяткував 50-річчя свого правління. До ювілею знаменита меблева компанія створила класичне крісло в стилі епохи, коли монарха коронували. Його виставили в парку в Стокгольмі.

[Йоган Ейдемо, менеджер із дизайну]:

«Ми любимо свята, і мали час, тому вирішили взятися за справу. Так з’явилося це крісло. Ми подумали: “Він зійшов на трон у 70-ті роки, тож чому б не зробити продукт у стилі 70-х? І чому крісло не може уособлювати трон?»

Крісло під назвою «Міла» з’явилося в магазинах у 70-тих роках минулого століття.

[Йоган Ейдемо, менеджер із дизайну]:

«Дизайнер для своїх моделей черпав натхнення в сидіннях старовинних автомобілів. Ви можете це помітити. Ми подумали, що це гарна ідея з огляду на те, що король цікавиться автомобілями».

Нову варіацію крісла назвали «Дівлінг». Тканину для оббивки створили саме для цієї моделі. На дизайн надихнула олімпійська шведська форма 1972 року.

[Йоган Ейдемо, менеджер із дизайну]:

«Там були корони. Тепер вони перетворилися на серця, які ще більше виражають любов».

Лише на одному з крісел — королівський знак. Його подарують королю.

З нагоди святкування 50-річного правління короля Швеції в столиці пройшли урочисті заходи, зокрема салют і вечеря за участю голів інших держав.
Коротке посилання на цю сторінку:

Відома шведська меблева компанія зробила подарунок королю до 50-річчя його правлінняНа польсько-білоруському кордоні загострюється ситуація через наплив мігрантівНовий тренд у соцмережах: «Рік без покупок»Як угорці повертаються до сільського життяВиснажлива спека заважає філіппінським школярам здобувати знанняУ США почалася велика навала цикад, яка буває раз на 220 роківСкандал із зараженою кров’ю: Ріші Сунак назвав це «ганьбою для країни»У США підтвердили другий із квітня випадок зараження людини пташиним грипомБайден розкритикував рішення Верховного суду про імунітет Дональда ТрампаТуристам і мешканцям Данії прищеплюватимуть екологічні звички

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: