20.01.2024
Телеканал NTD

Концерт біля готелю в Тбілісі: співачка підтримує людей під час карантину

Концерт біля готелю в Тбілісі: співачка підтримує людей під час карантину

Жива музика урізноманітнила життя гостей тбіліського готелю, які сидять на карантині. Цей готель безкоштовно приймає людей,..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Жива музика урізноманітнила життя гостей тбіліського готелю, які сидять на карантині. Цей готель безкоштовно приймає людей, що повернулися з Італії та Іспанії.

Підтримати людей вирішила грузинська співачка Гелен Каландадзе.

[Гелен Каландадзе, співачка]:
«Це нагадування всьому світові, що найважливіше — дбати про інших і любити один одного. Упевнена, що дуже скоро людяність і любов візьмуть верх, і ця пандемія швидко закінчиться».

Карантин для прибулих мандрівників триває два тижні. І хоча жити в готелі комфортно, але сидіти під замком нудно. Тому керівництво намагається розважити людей.

[Фред Смітс, управитель готелю]:
«Ми намагаємося урізноманітнити кожен день: проводимо заняття з йоги, присвячуємо день грузинській кухні чи запрошуємо знаменитого шеф-кухаря. Сьогодні був концерт».

У готелі зараз зайнято 180 номерів. Інші готелі у всій Грузії також безкоштовно пускають людей, які повернулися з-за кордону.
Коротке посилання на цю сторінку:

Концерт біля готелю в Тбілісі: співачка підтримує людей під час карантинуПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваЯк панди граються на снігу в зоопарку у БельгіїЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого Валентина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: