25.07.2024
Телеканал NTD

Онлайн-прогулянка з альпаками: як німці відновлюють рівновагу під час карантину

Онлайн-прогулянка з альпаками: як німці відновлюють рівновагу під час карантину

Ці альпаки й лами живуть на фермі неподалік німецького міста Ельтфілле, щоб радувати людей своїм виглядом...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Ці альпаки й лами живуть на фермі неподалік німецького міста Ельтфілле, щоб радувати людей своїм виглядом. Але через карантин тут із 18 березня немає відвідувачів. Тому власник ферми Франк проводить онлайн-екскурсії в режимі реального часу.

[Франк Мессінг, власник ферми]:
«Альпаки — це тварини-терапевти. У нас на фермі багато таких вихованців. Вони випромінюють заспокійливу енергію. Дивишся в очі Джоанні й відразу втішаєшся».

Проводити віртуальні екскурсії Франку допомагає цифрове агентство. Люди з’єднуються через відеозв’язок, а гід ходить фермою й розказує про своїх вихованців. З ним можна говорити, а ще розпитувати.

Франк тримає 100 альпак і лам. Тут також є верблюди й північні олені.

До карантину сюди постійно приїжджали гості, і години відвідування бронювали на тижні вперед.
Коротке посилання на цю сторінку:

Онлайн-прогулянка з альпаками: як німці відновлюють рівновагу під час карантинуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в Німеччині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: