20.12.2024
Телеканал NTD

Фітнес для сусідів: британський тренер проводить заняття прямо на вулиці

Фітнес для сусідів: британський тренер проводить заняття прямо на вулиці

За час карантину британський фітнес-тренер Еліз уже звикла проводити онлайн-заняття. Однак тепер вона виходить на вулицю..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

За час карантину британський фітнес-тренер Еліз уже звикла проводити онлайн-заняття. Однак тепер вона виходить на вулицю в містечку Чігвелл, щоб підтримувати своїх сусідів.

[Еліз Блеммінгс, тренер]:
«Люди виходять, бо знають, що їхнє серце заб’ється частіше, виробляться “гормони радості”, і, повернувшись додому, вони подумають, що почуваються ліпше, ніж якби вели монотонне життя».

На тренування виходять від старого до малого.

[жителька Чігвелла]:
«Це добре для всіх — ось так вийти. І відчувається єдність. Дуже мило й чудово, що Еліз це зробила. Усім подобається».

[жителька Чігвелла]:
«Це просто весело. І ще дуже важливо те, що ми спілкуємося. Треба знати сусідів, з якими насправді ми не були знайомими».

Еліз родом із Манчестера, тому називає себе «манкуніанцем-мотиватором». Манкуніанець — це ще одна назва манчестерців.

Дівчина готова проводити наснажливі тренування доти, доки вони будуть потрібні сусідам. А ще вона сподівається, що й після карантину дружні стосунки між жителями вулиці збережуться.
Коротке посилання на цю сторінку:

Фітнес для сусідів: британський тренер проводить заняття прямо на вулиціЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в Іраку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: