20.02.2024
Телеканал NTD

Онлайн-шоу дельфінів і пінгвінів розважають японців під час карантину

Онлайн-шоу дельфінів і пінгвінів розважають японців під час карантину

Захопливий виступ дельфінів пройшов у морському парку розваг японського міста Йокогама. І хоча в залі немає..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Захопливий виступ дельфінів пройшов у морському парку розваг японського міста Йокогама. І хоча в залі немає глядачів, але шоу покажуть у соціальних мережах і на сайті парку. Його провели для дітей та всіх, кому доводиться сидіти вдома в самоізоляції під час «Золотого тижня».

[Наото Такахасі, директор морського парку розваг]:
«Попри гарну погоду майже всі сидять удома. Ми надіємося, що люди побачать наш парк і милуватимуться красивими тваринами. Хочемо підтримати наших співгромадян».

Акробатичні трюки показали афаліни й білуха.

У токійському океанаріумі теж пройшли виступи. Мальовничу виставу влаштували за участю двох дресированих пінгвінів.

У Японії «Золотим тижнем» називають низку весняних свят, що проходять у період із 29 квітня по 5 травня. Зазвичай на цей час японські роботодавці дають додаткові вихідні, щоб працівники відпочивали весь тиждень.
Коротке посилання на цю сторінку:

Онлайн-шоу дельфінів і пінгвінів розважають японців під час карантинуПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіЯк панди граються на снігу в зоопарку у БельгіїЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці Косова

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: