03.09.2024
Телеканал NTD

Мюнхенський автосалон: BMW і Mercedes показали передсерійні моделі

Мюнхенський автосалон: BMW і Mercedes показали передсерійні моделі

Ще один концепт-кар BMW дебютує напередодні Мюнхенського автосалону. Цей седан перший у новому сімействі електромобілів Neue..

Дата завантаження: 2024-05-03

video

Ще один концепт-кар BMW дебютує напередодні Мюнхенського автосалону. Цей седан перший у новому сімействі електромобілів Neue Klasse. На конвеєр він стане вже 2025 року.

[Олівер Ципсе, голова компанії BMW]:

«Ми розширюємо кордони, щоб гарантувати, що ідеї не перетворяться на нездійснені мрії. Разом ми втілюємо мрії в реальність. І тому BMW — впливова компанія».

Довжина електромобіля — 4,7 метра, ширина — 2,07 метра, висота — 1,41 метра. Колісна база збільшилася на три міліметри — до 2,88 метра. В автомобілі збільшилася площа скління. Кузов змінив форму. Інші характеристики наразі не розкрили.

[Джеймс Еттвуд, виконувач обов’язків редактора журналу про авто]:

«Це не марно зроблений концепт-кар. “Новий клас”, як його називають у BMW, відсилає до минулого покоління машин із радикальним дизайном. Це новий спосіб мислення для BMW. Вони повністю переосмислюють свій дизайн».

BMW заявляє, що в нового електромобіля на 30 % зросте запас ходу, на 30 % прискориться заряджання й на 25 % він стане ефективнішим.

Ще одна гучна прем’єра — шоу-кар Mercedes. Це перше авто компанії на новій модульній платформі із заднім приводом. Як зовні, так і всередині концепт має незвичайний дизайн. Запас ходу електрокара — 750 кілометрів. Серійно випускати почнуть наступного року.

Компанія Mini анонсувала Countryman третього покоління. Це кросовер із круглим сенсорним екраном. Також дебютує новий Mini Cooper. Обидві моделі будуть доступні як з електричним двигуном, так і з двигуном внутрішнього згоряння.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: