12.09.2024
Телеканал NTD

Кількість загиблих від вибуху в Домініканській Республіці зросла до 10

Кількість загиблих від вибуху в Домініканській Республіці зросла до 10

У місті Сан-Крістобаль Домініканської Республіки розбирають завали після потужного вибуху. Кількість загиблих унаслідок інциденту, що стався..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

У місті Сан-Крістобаль Домініканської Республіки розбирають завали після потужного вибуху. Кількість загиблих унаслідок інциденту, що стався ще в понеділок, зросла до десяти, серед них чотиримісячна дитина.

Приблизно 60 осіб дістало поранення. Ще одинадцятьох уважають зниклими безвісти.

На місце прибув президент.

[Луїс Абінадер, президент Домініканської Республіки]:

«Буде проведено розслідування, щоб визначити причини цього жахливого інциденту. Водночас ми маємо врятувати життя тих, хто постраждав».

Вибух пролунав у комерційному центрі міста. Як кажуть рятувальники, епіцентром була пекарня в районі Старий ринок. Спалахнула пожежа, яка перекинулася на сусідні магазини. Власник постраждалої ветеринарної клініки сказав, що його співробітників ще не знайшли.

Водночас військовики кажуть, що знайти когось живим навряд чи вдасться.

[Хуан Мануель Мендес, військовик]:

«Ми пошлемо на місця технічних фахівців, які зміцнять будівлі та подивляться, чи безпечно туди входити. Щоб знайти там тіла людей, спочатку увійдуть собаки, потім рятувальники. На жаль, з учора все повністю вигоріло. Не думаю, що там хтось вижив».

Влада вже почала розслідувати причину вибуху. Вона перевірить, чи дотримувалася пекарня правил безпеки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кількість загиблих від вибуху в Домініканській Республіці зросла до 10Індійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіСтуденти в США й далі будують табори на території вишів, попри ризик бути відрахованимиІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиЯпонія втратила титул третьої за величиною економіки світуДострокові вибори в Португалії: соціалісти вперше з 2015 року втратили більшістьГодинник Rolex, золото та діаманти: президента Перу звинувачують у розкраданніГрад з куряче яйце, снігопади й торнадо: провінції Китаю потерпають від негодиОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: