16.12.2024
Телеканал NTD

5000 равликів-вихованців: успіх у соціальній мережі допоміг жінці розпочати бізнес

5000 равликів-вихованців: успіх у соціальній мережі допоміг жінці розпочати бізнес

Хочете домашню тварину, яка не линяє, не потребує вигулу й узагалі не видає шуму? Кріс Баклі..

Дата завантаження: 2024-05-16

video

Хочете домашню тварину, яка не линяє, не потребує вигулу й узагалі не видає шуму? Кріс Баклі знайшла ідеальний варіант — равлики.

Жителька Мюнхена й мати двох дітей перетворила хобі на бізнес, коли завела відеоблог про своїх вихованців-равликів. Успіх виявився величезним.

Спочатку це було ідеєю її старшого сина. За один вечір сторінка жінки набрала 30 тисяч підписників. Їх кількість швидко зросла до 180 тисяч.

[Кріс Баклі, жінка, що розводить равликів]:

«Я подумала, чому б не показати це моїм підписникам. А потім відео стали вірусними».

Зараз Кріс — експерт із равликів. Вона почала розводити й продавати їх в інтернет-магазині.

Називає себе «снейл-інфлюенсером», від англійського слова «snail» — «равлик». Усіх своїх підписників вітає на «слизовій стороні», потім дає їм поради, як утримувати равликів удома, чим їх годувати, як підтримувати вологість і які види равликів найліпше підходять для новачків.

[Кріс Баклі, жінка, що розводить равликів]:

«Якщо ви хочете равлика як домашнього вихованця, спочатку слід вирішити, якого равлика ви бажаєте. І якщо ви це знаєте, то треба купити пластикову коробку або тераріум, ґрунт, предмети, у яких вони можуть сховатися, миску для води, щоб вони могли купатися. Звісно, потрібна їжа. І все. Це основа для утримання равликів».

У її офісі мешкає коло 5000 равликів різних видів.

[Кріс Баклі, жінка, що розводить равликів]:

«Равлик хороший як домашній вихованець, бо, якщо правильно облаштувати вольєр, він не вимагатиме багато уваги. Вигулювати равлика не доведеться. І це підходить для тих, хто багато працює».

Такий успіх став несподіванкою. Кріс планувала пов’язати життя з мистецтвом і хотіла стати музикантом. Але тепер керує успішним бізнесом і вже найняла одного штатного співробітника.
Коротке посилання на цю сторінку:

5000 равликів-вихованців: успіх у соціальній мережі допоміг жінці розпочати бізнесШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиУсередині Швейцарської гвардії, яка захищає Папу РимськогоНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНСрібна шахта відродила занепале боснійське містоОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваністьДубайський стартап робить столове приладдя з пшеничної соломиСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрям

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: