21.12.2024
Телеканал NTD

Крижані частування допомагають вихованцям Берлінського зоопарку врятуватися від спеки

Крижані частування допомагають вихованцям Берлінського зоопарку врятуватися від спеки

Заморожений десерт у 30-градусну спеку – найбажаніше частування для вихованців Берлінського зоопарку, і горили не виняток...

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Заморожений десерт у 30-градусну спеку – найбажаніше частування для вихованців Берлінського зоопарку, і горили не виняток. У їхньому вольєрі перед трапезою розігрується ціла вистава.

Спочатку фруктовий лід пробує самець на прізвисько Санго. Чотири самки та дворічне дитинча Тілла делікатно спостерігають з боку.

[Крістіан Аус, доглядач]:
«Звичайно, у самця абсолютний пріоритет – йому дістається найкраще. Його жінки й молода Тілла дуже обережні. Вони дивляться, як він поводиться. Якщо він залишить трохи й відійде убік, тоді вони наважаться і теж спробують».

Крижаний десерт для горил готують із фруктового чаю та йогурту. Цукор не додають.

Заморожені частування отримують й інші вихованці: свині, тапіри та носоріг. Їм дають фрукти, овочі та зелень, заморожені у воді. Холодний десерт не тільки допомагає тваринам освіжитися, а й вносить певну різноманітність у звичний спосіб життя.

Берлінський зоопарк – один із найбільших у Німеччині. Тут мешкає 15 тисяч тварин тисячі п’ятисот видів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Крижані частування допомагають вихованцям Берлінського зоопарку врятуватися від спекиОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівВсесвітній День Фалунь Дафа відзначили парадами та іншими мальовничими заходамиДо Гани повернулися реліквії, вивезені за часів британської колонізаціїКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїВиставка забутих жінок-художниць проходить у Лондоні«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніВ Азербайджані вперше провели Національний фестиваль килимівМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: