12.07.2024
Телеканал NTD

Колишні сумоїсти розважають жартівливими боями гостей ресторану в Токіо

Колишні сумоїсти розважають жартівливими боями гостей ресторану в Токіо

Борець сумо Кото-Охторі 20 років боровся за перемогу на рингу, а тепер розважає публіку. Цей жартівливий..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Борець сумо Кото-Охторі 20 років боровся за перемогу на рингу, а тепер розважає публіку. Цей жартівливий бій проти сильнішого супротивника проходить у ресторані Токіо. Глядачі їдять тонкацю – свинячу відбивну, а сумоїсти ведуть поєдинок.

[Кото-Охторі, борець сумо]:
Ніколи не думав, що все буде так, як зараз. Але сподіваюсь, це допоможе іноземцям та японцям краще розуміти сумо».

Крім Кото-Охторі, у ресторані виступає ще п’ятеро колишніх сумоїстів. Вони розповідають про боротьбу, показують деякі рухи та дають гостям можливість спробувати свої сили на рингу.

[Стів, турист зі США]:
«Прекрасні враження. Їжа чудова. Люди чудові. Борці дуже сильні, і вони мають чудове почуття гумору».

[Хосе, турист із Мексики]:
«Коли ми планували поїздку до Японії, я, звичайно ж, згадував про боротьбу сумо, бо хотів побачити щось таке».

[Майрелі, туристка зі США]:
«Вражає те, що ці борці сумо такі поважні, але витрачають час на кумедну та приємну виставу. Мені дуже сподобалося й те, що кожен може взяти участь у цьому шоу.

Кото-Охторі – один із шести борців сумо цього ресторану. В усіх професійна кар’єра закінчилася. Заклад відкрив також колишній борець сумо.

[Ясухіро Танака, власник ресторану]:
«Ми намагаємось розповісти нашим гостям про традиційну культуру та важкі часи, які ми пережили, коли були професійними борцями сумо. Тоді нам узагалі було не до розваг. Тому я хочу, щоб кожен міг отримувати зарплату й жити щасливим життям, що дарує задоволення».

Ресторан відкрився торік у листопаді. З грудня усі столики постійно заброньовані. До Японії все більше повертаються туристи, які довго не могли приїжджати через антиковидні обмеження. Влада країни сподівається, що туристична галузь приноситиме економіці 35 мільярдів доларів на рік.
Коротке посилання на цю сторінку:

Колишні сумоїсти розважають жартівливими боями гостей ресторану в ТокіоЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїФранцузькі пекарі побили рекорд Гіннеса з найдовшого у світі багетаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Полювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в Німеччині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: