16.11.2024
Телеканал NTD

На червону доріжку Met Gala вийшов гігантський кіт Карла Лагерфельда

На червону доріжку Met Gala вийшов гігантський кіт Карла Лагерфельда

Величезний, пухнастий, білий, блакитноокий бірманський кіт у понеділок піднявся сходами Метрополітен-музею. Так один із гостей Met..

Дата завантаження: 2024-09-16

video

Величезний, пухнастий, білий, блакитноокий бірманський кіт у понеділок піднявся сходами Метрополітен-музею. Так один із гостей Met Gala, щорічної модної події, віддав шану домашньому улюбленцю Карла Лагерфельда. Як виявилося, у костюмі кота прийшов любитель епатажу Джаред Лето.

Загалом захід цього разу присвятили знаменитому німецькому модельєрові, який помер 2019-го у віці 85-ти років.

Потрапити на захід можна лише, маючи запрошення. Він присвячений моді й відомий екстравагантними вбраннями. Водночас Метрополітен-музей організовує його заради доброчинності. Він також збігається з відкриттям щорічної виставки моди в Інституті костюма.

Цього разу експозиція називається «Карл Лагерфельд: лінія краси». Вона присвячена роботі й життю видатного дизайнера, який був креативним директором кількох знаменитих домів моди, а також свого однойменного бренду.

Гостей попросили одягнутися «на честь Карла», і вони проявили неабияку фантазію.

[Джиммі Феллон, комік і телеведучий]:

«Тут, у Нью-Йорку, енергія просто вибухова. Ось чому проводять такі заходи: щоб показати себе й на інших подивитися. Подивіться на всіх цих гламурних і красивих людей. І я серед них. Не знаю, як мені вдалося опинитися тут, але мені подобається. Ходжу, з усіма вітаюся. Це чудове місто й чудовий вечір. Ходімо веселитися».

Співголовами Met Gala цього року стала іспанська акторка Пенелопа Крус та знаменитий швейцарський тенісист Роджер Федерер. Також серед організаторів — редакторка журналу Vogue Ганна Вінтур, яка головує на заході з 1995 року.
Коротке посилання на цю сторінку:

На червону доріжку Met Gala вийшов гігантський кіт Карла ЛагерфельдаЯк ресторанчик у Хорватії несподівано прославився своїми чевапамиКартини знаменитостей на стінах будинків приваблюють туристів до болгарського селаКоролівські сукні та лист Рінго Старра: стартують аукціонні «Класичні тижні»Королівський замок Балморал, що в Шотландії, уперше відкрили для всіх охочихНа горі Фудзі в Японії на альпіністів чекають нові правила65 років: еволюція БарбіФестиваль квітів «Сільєтерос» прикрасив вулиці Медельїна в КолумбіїУ Гонконгу неонові вивіски відходять у минуле, але їх намагаються врятувати«Він крутий»: Трамп прибув на з’їзд своєї партії з пов’язкою на вусі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: