13.04.2024
Телеканал NTD

Пасажирський поїзд у Нідерландах врізався в будівельний кран

Пасажирський поїзд у Нідерландах врізався в будівельний кран

Одна людина загинула й десятки постраждали внаслідок аварії пасажирського поїзда в Нідерландах. Повідомляють, що він врізався..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Одна людина загинула й десятки постраждали внаслідок аварії пасажирського поїзда в Нідерландах. Повідомляють, що він врізався в будівельний кран, що стояв на залізничних коліях.

Після зіткнення один вагон врізався в землю, інший перекинувся на бік, а ще в одному почалася пожежа. Загалом у поїзді було близько 50 людей.

Багато постраждалих серйозно травмовані. 19-х доставили до лікарні.

Аварія сталася приблизно о пів на четверту ранку в районі міста Ворсхотен. Поїзд їхав із Гааги до Лейдена.

Причини аварії з’ясовують.

[працівниця рятувальної служби]:
«Ми поки що не знаємо, що сталося. Трапилася аварія. На коліях лежать якісь будівельні матеріали. Також пошкоджено вантажний потяг. Але найбільше постраждав пасажирський потяг. Близько 19 осіб дістало травми. Їх доставили до лікарні. Ще 20-м допомогу надають на місці. Рух поїздів сьогодні буде дуже обмежений».

Наразі місцева влада намагається з’ясувати, як кран та будівельні матеріали опинилися на залізничних коліях.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пасажирський поїзд у Нідерландах врізався в будівельний кранПерспективи договору Ізраїлю з ХАМАСом дедалі примарнішіВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліВеликі повені на півночі Іраку: є загибліСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниФіліппіни звинувачують Китай у нападі на їхні судна в Південнокитайському моріНегода залишила без світла сотні тисяч австралійцівУрсула фон дер Ляєн може зберегти свою посаду ще на п’ять роківСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у Туреччині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: