12.12.2024
Телеканал NTD

Чоловік напав із сокирою на дитячий садок і вбив чотирьох дітей

Чоловік напав із сокирою на дитячий садок і вбив чотирьох дітей

Четверо дітей загинуло й ще п'ятьох поранено внаслідок страшного інциденту в Бразилії. 25-річний чоловік, озброєний сокирою,..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Четверо дітей загинуло й ще п’ятьох поранено внаслідок страшного інциденту в Бразилії. 25-річний чоловік, озброєний сокирою, увірвався на територію дитсадка та влаштував бійню.

Це сталось у місті Блуменау, що на півдні Бразилії.

Нападник переліз через огорожу дошкільного закладу й почав навмання завдавати ударів сокирою. Потім він сам прийшов до правоохоронців і здався.

За даними поліції, загинуло троє хлопчиків віком чотирьох і п’яти років та 7-річна дівчинка. Четверо поранених — у лікарні; їм від трьох до п’яти років. Ще одна дитина дістала легкі ушкодження.

Батьки не можуть оговтатися від потрясіння.

[батько дівчинки, що вижила]:
«Коли я про це дізнався, я жахнувся. Примчав сюди. Дякувати Богу, моя донька не загинула. Дякувати Богу, з нею фізично все добре. Але морально її травмовано. Як тепер зробити так, щоб вона це забула?»

До місця події приносять квіти та свічки. Напади на школи в Бразилії не рідкість. Але в дитячих садках такого ще не було.

[чоловік виховательки дитячого садка]:
«Моя дружина — боєць. Вона врятувала багато дітей, замкнувши їх у ванній кімнаті. Вона врятувала їх, бо діяла швидко й сховала дітей. Я дуже вдячний».

Президент Бразилії назвав те, що сталося, жахливим. У штаті оголошено триденну жалобу.

[Луїс Інасіу да Сілва, президент Бразилії]:
«Сьогодні день, коли ми виливаємо свій гнів на істоту, яка здається людиною. Має голову, руки, ноги, очі. Але вона вчинила жахливу справу. Усі ми — батьки, матері, бабусі та дідусі — не очікували, що таке може статися».

Мотиви нападника невідомі.

Інцидент стався приблизно за тиждень після нападу в школі Сан-Паулу. Там 13-річний учень зарізав учителя.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чоловік напав із сокирою на дитячий садок і вбив чотирьох дітейУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуУ Гаїті обрали голову перехідної ради та поміняли прем’єраІзраїль заявив, що не закінчив із «Хезболлою» і що «літо буде спекотним»Екстремальна спека оголила руїни стародавнього містаУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідейОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у ТуреччиніНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CШлях до НАТО відкрився: Угорщина схвалила членство Швеції

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: