11.10.2024
Телеканал NTD

Вибух зруйнував дві будівлі в Марселі — є загиблі

Вибух зруйнував дві будівлі в Марселі — є загиблі

Два тіла виявили після вибуху, який зруйнував дві будівлі у французькому Марселі. Ще шістьох людей уважають..

Дата завантаження: 2024-05-11

video

Два тіла виявили після вибуху, який зруйнував дві будівлі у французькому Марселі. Ще шістьох людей уважають зниклими безвісти.

Вибух стався в ніч із суботи на неділю на вулиці Тіволі. Причини невідомі.

Одна будівля обвалилась одразу. П’ятеро людей із сусідніх будинків дістали легкі травми. За кілька годин обвалився ще один будинок. Однак до цього рятувальники встигли евакуювати близько 200 мешканців тридцяти довколишніх будинків.

[жителька Марселя]:
«Ми почули вибух о першій ночі. Він був дуже гучним, і ми злякалися. Ми подивились у вікно й побачили дим, руїни та людей, які бігли».

Понад сто рятувальників шукають зниклих безвісти. Роботу ускладнює пожежа. Її не гасять. Адже під завалами, можливо, є живі люди, а вода й піна можуть їм зашкодити. Через вогонь також не можна використовувати службових собак.

[пожежник]:
«Ми ще боремося з вогнем, який уповільнює пошук, і намагаємося прокласти шлях до людей, які можуть бути під уламками».

Причини вибуху з’ясовують. Слідчі не виключають витоку газу. Деякі очевидці теж сказали, що після вибуху відчували насичений запах газу. Водночас, за даними міської влади, будівля не була аварійною, і їй не загрожувало обвалення.

Евакуйованих жителів вулиці Тіволі поки що розмістили в школах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вибух зруйнував дві будівлі в Марселі — є загибліІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»У Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судЗброя для України вже в дорозі: Байден підписав законопроєкт про допомогуТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаЇдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війнуФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСНа Кубі закінчується паливо?Повені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аварії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: