05.05.2024
Телеканал NTD

Жителька США просить урятувати родичів, яких переслідують у Китаї за духовні переконання

Жителька США просить урятувати родичів, яких переслідують у Китаї за духовні переконання

Жителька Південної Каліфорнії Шучжи Кан не на жарт схвильована. Вона має родичів у Китаї, і від..

Дата завантаження: 2024-05-05

video

Жителька Південної Каліфорнії Шучжи Кан не на жарт схвильована. Вона має родичів у Китаї, і від двох із них уже давно не отримувала звісток.

[Шучжи Кан, практикувальниця Фалунь Дафа]:
«З початку листопада до середини грудня я телефонувала сестрі з племінником, але автовідповідач постійно казав, що їх немає вдома. Я дуже непокоїлася, чи з ними все гаразд».

60-річна сестра Кан жила зі своїм сином на півночі Китаю в місті Гуцзяо.

Як потім з’ясувалося, їх арештували. Згідно з повідомленням, яке надіслала поліція, їх звинувачують у порушенні закону через практикування Фалунь Дафа.

Фалунь Дафа — це духовна практика, яка відома також як Фалуньгун. Вона містить медитативні вправи й навчає, як підвищувати моральність за принципами правди, доброти й терпіння.

Популярність Фалуньгун дедалі більше зростала, і це лякало компартію Китаю. Тож у липні 1999 року тих, хто практикував цю систему самовдосконалення, влада КНР почала переслідувати. Репресії тривають і понині.

Відомо, що арештованих родичів Кан доставили до різних місць тимчасового тримання 31 жовтня. Поліція також наклала арешт на квартиру та вилучила частину майна, зокрема автомобіль, комп’ютер і принтер.

[Шучжи Кан, практикувальниця Фалунь Дафа]:
«Ця новина мене приголомшила, моє серце розривалося. Я не могла стримати сліз. Мою сестру й племінника арештували, бо вони практикують Фалуньгун».

Відвідувати, а також передавати арештованим одяг чи якісь інші речі заборонили.

[Шучжи Кан, практикувальниця Фалунь Дафа]:
«Коли моя родина дізналася, що сестру й племінника викрали, це їх дуже пригнітило. Їм щодня це болить. Мій 94-річний батько в розпачі. Йому потрібна моя сестра й племінник, щоб вони про нього піклувалися».

Кан звернулася по допомогу до місцевих депутатів.

За даними minghui.org, офіційного сайту Фалунь Дафа, від репресій загинуло майже 5000 практикувальників.

Як уважають, насправді загиблих більше, однак через жорстку цензуру, що існує в Китаї, усіх зареєструвати немає змоги.
Коротке посилання на цю сторінку:

Жителька США просить урятувати родичів, яких переслідують у Китаї за духовні переконанняГонконг посилив закон про нацбезпекуАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпеку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: