04.11.2024
Телеканал NTD

Гонконг відкриває кордони з материковим Китаєм й обіцяє 500 тис. безплатних авіаквитків

Гонконг відкриває кордони з материковим Китаєм й обіцяє 500 тис. безплатних авіаквитків

Гонконг відкриває кордони з материковим Китаєм. 6 лютого відновлюється робота трьох прикордонних КПП. Про це заявив..

Дата завантаження: 2024-05-04

video

Гонконг відкриває кордони з материковим Китаєм. 6 лютого відновлюється робота трьох прикордонних КПП. Про це заявив голова місцевої адміністрації.

Одночасно скасовують правило обов’язкового негативного тесту на COVID, який був потрібний для поїздки, а також наявність вакцинації для всіх, нерезидентів також.

А поки що в місті для мандрівників із материкового Китаю діють суворі обмеження. Ті, хто прибуває до Гонконгу, мають три тижні пробути на обов’язковому карантині. Також проводять інтенсивне тестування.

Тим часом після більш як трьох років жорстких протикоронавірусних обмежень туристична адміністрація острова розпочинає рекламну кампанію, щоб повернути туристів, бізнес та інвесторів.

У межах акції обіцяють роздати 500 тисяч безплатних авіаквитків. Це, починаючи з березня, робитимуть три місцеві перевізники.

[Джек Со, директор аеропорту Гонконгу]:
«Ідея полягає в тому, що пів мільйона квитків охоплять ще більше людей. Той, хто отримає безплатний квиток, зможе приїхати не один, а привезти із собою двох чи трьох друзів або членів сім’ї».

Планують й інші заходи. Так, у барах, ресторанах та готелях обіцяють пропонувати безплатні вітальні напої. Крім того, відвідувачам даруватимуть грошові ваучери, які можна буде використовувати в транспорті, а також у ресторанах, магазинах та на туристичних об’єктах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гонконг відкриває кордони з материковим Китаєм й обіцяє 500 тис. безплатних авіаквитківУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьГонконг посилив закон про нацбезпекуЧому молоді китайці стали рідше купувати предмети розкошіКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у Китаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: