14.05.2024
Телеканал NTD

Зсув у Перу — щонайменше 16 загиблих

Зсув у Перу — щонайменше 16 загиблих

Президент Перу Діна Болуарте оглядає з повітря район на півдні країни, де нещодавно зійшов смертоносний зсув...

Дата завантаження: 2024-05-14

video

Президент Перу Діна Болуарте оглядає з повітря район на півдні країни, де нещодавно зійшов смертоносний зсув. Він забрав життя щонайменше 16 осіб. Серед загиблих — троє дітей. Ще двох людей уважають зниклими безвісти.

[Діна Болуарте, президент Перу]:
«Гумдопомога прибуває, але сьогодні ми пролетіли над зоною лиха, щоби побачити масштаб руйнувань, особливо в районах гірничих робіт».

Зсув зійшов у регіоні Арекіпа, поблизу міста Секоча, що розташоване на березі річки. До лиха призвели рясні дощі.

Зруйновано щонайменше десять будинків. Ще 310 пошкоджені й теж можуть завалитися. Жителі постраждалих кварталів намагаються знайти вцілілі речі.

[потерпіла]:

«Зсув узявся з нізвідки, і ми були у відчаї. Ми навіть не змогли взяти ковдри. Ми, кричачи, утікали, схопивши дітей».

Гуманітарну допомогу до постраждалого району надсилають повітрям, оскільки зсув зруйнував дороги.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зсув у Перу — щонайменше 16 загиблихЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівДесятки загиблих: Пакистан накрили рясні снігопади та зливиТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСуЕкстремальна спека оголила руїни стародавнього містаАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідейХаос в аеропортах: у Великій Британії стався масовий збій у системі реєстрації пасажирівБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці Гаїті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: