17.11.2024
Телеканал NTD

67 світлових інсталяцій пожвавлюють вечірній Копенгаген

67 світлових інсталяцій пожвавлюють вечірній Копенгаген

Столиці Данії більше не страшна темрява зимових ночей. Вогні інсталяцій освітлюють будівлі, мости та площі. У..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Столиці Данії більше не страшна темрява зимових ночей. Вогні інсталяцій освітлюють будівлі, мости та площі. У Копенгагені проходить фестиваль світла, найбільший у Європі.

Дизайнери створили 67 інсталяцій. Цього року їх встановили не лише в центрі, а й в інших районах міста. Знайти їх можна за допомогою мобільного застосунку.

[жителька Копенгагена]:
«Удень Копенгаген і так гарний, а ввечері його прикрашають світлові інсталяції. Цим мені й до вподоби наше місто».

[Май, дизайнерка]:

«У Данії цієї пори року дуже темно, і зима тут давно настала. Тому чудово, коли нас оточують ці твори мистецтва».

Фестиваль світла в Копенгагені проводять уже вшосте. У ньому беруть участь дизайнери з різних країн. Світлові інсталяції прикрашатимуть місто три тижні. У межах свята відбудуться екскурсії, концерти та інші розважальні заходи.
Коротке посилання на цю сторінку:

67 світлових інсталяцій пожвавлюють вечірній КопенгагенВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Французький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроАнглія повернула Австралії списи аборигенів, які вивіз Джеймс КукВиставка забутих жінок-художниць проходить у ЛондоніВісім унікальних годинників Міхаеля Шумахера виставлять на аукціон

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: