03.09.2024
Телеканал NTD

Пожежа в багатоповерхівці в Індії: щонайменше 14 загиблих

Пожежа в багатоповерхівці в Індії: щонайменше 14 загиблих

Щонайменше 14 людей загинуло в Індії внаслідок пожежі в житловій багатоповерховій будівлі. Це десять жінок, троє..

Дата завантаження: 2024-05-03

video

Щонайменше 14 людей загинуло в Індії внаслідок пожежі в житловій багатоповерховій будівлі. Це десять жінок, троє дітей та один чоловік. Більшість задихнулася димом.

Трагедія сталася в місті Дханбад, другому за кількістю населення в штаті Джаркханд. Він розташований на сході країни.

Як повідомляють, у квартирі, де почалася пожежа, готувалися до весілля. Загоряння сталося близько шостої години вечора на третьому поверсі. Можливо, причиною стала олійна лампа, але це ще має підтвердити слідство.

[потерпіла]:
«Ми побачили, як дим проникає до кімнати. Чоловік моєї сестри сказав нам тікати, бо почалася пожежа. Ми спробували спуститися вниз сходами, але почали задихатися через дим. Ми були на четвертому поверсі. Нас було четверо. Потім я схопила свою дитину й кинулася на лоджію. Усі побігли туди. Приїхала поліція й нас урятувала».

Пожежу гасили чотири години.

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді висловив співчуття родичам загиблих та пообіцяв виплатити їм по 200 тисяч рупій, це коло двох із половиною тисяч доларів.

У Дханбаді це вже друга смертоносна пожежа за останні чотири дні. Перша була в приватному будинку для людей похилого віку. Тоді загинуло п’ятеро людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пожежа в багатоповерхівці в Індії: щонайменше 14 загиблихІзраїль звинуватив Туреччину в тому, що вона стала на бік ХАМАСуТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країніКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніПольські та чеські фермери перекрили КПП на кордоні з НімеччиноюАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахВерховний суд залишив ім’я Дональда Трампа в бюлетенях штату КолорадоБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці ГаїтіНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної води

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: