17.02.2024
Телеканал NTD

Принцеса Кейт розпочала кампанію для підтримання розвитку маленьких дітей

Принцеса Кейт розпочала кампанію для підтримання розвитку маленьких дітей

Принцеса Уельська прагне привернути увагу до розвитку дітей у ранньому віці. Вона розпочала нову інформаційно-просвітницьку кампанію..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Принцеса Уельська прагне привернути увагу до розвитку дітей у ранньому віці. Вона розпочала нову інформаційно-просвітницьку кампанію Shaping Us. Захід пройшов у Лондоні. До принцеси приєднався її чоловік принц Вільям.

[Кейт Міддлтон, принцеса Уельська]:
«Мета кампанії — підкреслити важливість років раннього дитинства і того, як у цей час формується майбутній дорослий».

На думку принцеси, у дитячі роки людина вчиться розуміти себе, інших людей та світ.

[Кейт Міддлтон, принцеса Уельська]:
«Створюючи сприятливе й турботливе середовище навколо дітей і тих, хто їх ростить, можна вплинути на майбутні покоління. Адже здорові та щасливі діти створюють здорове та щасливе майбутнє».

Нова кампанія стала частиною більшого проєкту під назвою Центр раннього дитинства. Принцеса Уельська розпочала його у 2021 році. Він, своєю чергою, діє в межах благодійної організації «Королівський фонд», який працює з 2009 року.

Принц і принцеса Уельські мають трьох своїх дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.
Коротке посилання на цю сторінку:

Принцеса Кейт розпочала кампанію для підтримання розвитку маленьких дітейОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніВ Італії вимирають газетні кіоскиПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: