18.09.2024
Телеканал NTD

Нові подробиці про квартиру, де переховувався бос сицилійської мафії

Нові подробиці про квартиру, де переховувався бос сицилійської мафії

Парфуми, дизайнерський одяг та розкішні предмети інтер'єру. Усе це знайшли у квартирі, яка, на думку слідчих,..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Парфуми, дизайнерський одяг та розкішні предмети інтер’єру. Усе це знайшли у квартирі, яка, на думку слідчих, була останнім притулком боса «Коза ностри» Маттео Мессіни Денаро.

Його арештували в понеділок у лікарні в Палермо. До цього він 30 років утікав від правосуддя.

Мессіна Денаро мешкав у квартирі в невеликому сицилійському місті Кампобелло-ді-Мадзара. Місцеві жителі раді його арешту, але засмучені, що тепер їхнє містечко матиме недобру славу.

[місцева жителька]:
«Я вчителька. Працюю з дев’ятирічними дітьми в місцевій початковій школі. І вчора вранці, коли я про це дізналася, то відразу їм розповіла. Вони однаково довідалися б удома. Ми разом це обговорили, вирішивши, що це для нас важлива подія. Мені тільки шкода, що назва нашого містечка виходить на передовиці через такі події».

У квартирі ще виявили вишукані меблі та інші дорогі речі.

Мессіна Денаро був відомий пристрастю до предметів розкоші, зокрема до дизайнерського одягу й дорогих протисонцевих окулярів.

Поліція повідомила, що під час арешту на ньому був годинник вартістю 38 тисяч доларів.

60-річний мафіозі на прізвисько Худий заочно отримав 20 довічних термінів.

Як уважають, одразу після арешту його відвезли до лікарні Палермо для лікування раку.

Попри його хворобу, прокурори кажуть, що він досить здоровий, щоб відбувати термін у в’язниці. Водночас він і далі лікуватиметься.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нові подробиці про квартиру, де переховувався бос сицилійської мафіїАфіни накрила пилова буря із СахариІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Тайїп Ердоган: «Більш як 1000 членів ХАМАСу перебуває в лікарнях Туреччини»Ізраїль відправив танки на північ Сектора ГазиІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручниківСмертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французівФермери Греції і Польщі не припиняють протестуватиПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країніПожежа в будівлі старої фондової біржі Копенгагена нагадала трагедію з Нотр-Дамом

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: