14.02.2024
Телеканал NTD

Стрілянина в житловому будинку в Канаді: шестеро вбитих, зокрема нападник

Стрілянина в житловому будинку в Канаді: шестеро вбитих, зокрема нападник

Шестеро людей, зокрема й 73-річний нападник, загинули внаслідок стрілянини в житловому будинку в Канаді. Трагедія сталася..

Дата завантаження: 2024-05-14

video

Шестеро людей, зокрема й 73-річний нападник, загинули внаслідок стрілянини в житловому будинку в Канаді. Трагедія сталася у місті Вон, що за 50 кілометрів від Торонто.

[Джим Максвін, голова поліції Вона]:
«На місце події прибули офіцери й побачили жахливу картину: п’ятьох жертв було застрелено в трьох різних квартирах».

Поліціянти почали стріляти по підозрюваному в коридорі. За 40 хвилин підтвердили його загибель.

[Джим Максвін, голова поліції Вона]:
«Була перестрілка між офіцерами та 73-річним підозрюваним чоловіком — мешканцем цього будинку, який помер на третьому поверсі. Його звуть Франческо Віллі. Офіцер, який брав участь у цій перестрілці, — ветеран регіональної поліції Йорка з 24-річним стажем. Минулого вечора він імовірно врятував багато життів».

Злочинець використав напівавтоматичну гвинтівку. Імена загиблих наразі не оприлюднили. Але відомо, що це троє чоловіків та дві жінки. Ще одна постраждала госпіталізована з тяжкими пораненнями.

Мотив нападника поки що невідомий. Є дані, що три жертви були членами правління житлового комплексу. Однак, як це пов’язано з масовим розстрілом, ще будуть з’ясовувати.

Закони про зброю в Канаді набагато суворіші, ніж у США. Але канадцям дозволено мати вогнепальну зброю за наявності ліцензії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Стрілянина в житловому будинку в Канаді: шестеро вбитих, зокрема нападникУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідейФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄС137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судУ Балтиморі починають підіймати міст, що обвалився, а тіла всіх загиблих поки що не знайшлиОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуПроблему обміління Панамського каналу обіцяє розв’язати новообраний президентОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату Техас

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: