17.01.2024
Телеканал NTD

Зсув зійшов на автобус у Колумбії — 33 людини загинуло

Зсув зійшов на автобус у Колумбії — 33 людини загинуло

Трагедія в Колумбії. На автобус зійшов зсув і завалив землею. Інцидент стався на північному заході країни..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Трагедія в Колумбії. На автобус зійшов зсув і завалив землею. Інцидент стався на північному заході країни в департаменті Рісаральда.

[Альфонсо Прада, міністр внутрішніх справ Колумбії]:
«Ми виявили тіла 33 загиблих, зокрема трьох дітей. Ми також урятували дев’ятьох осіб, четверо з них — у критичному стані».

Подія сталася за 230 кілометрів від столиці — Боготи. Автобус їхав із Калі — третього за величиною міста Колумбії — до міста Кондото, що в департаменті Чоко.

[Віктор Тамайо, губернатор Рісаральди]:
«Серед людей, яких ми змогли врятувати, була семирічна дівчинка. Вона зараз у лікарні з легкими травмами. На жаль, ми знайшли її поряд із мертвою матір’ю. Її брат теж загинув. Хлопчику було трохи більше ніж рік».

Зсув спричинили зливи. У цей сезон дощів опади надзвичайно рясні. За словами вчених, у всьому винен природний феномен Ла-Нінья.

Загалом за цей рік, згідно з державною статистикою, у Колумбії зливи призвели до загибелі 216 осіб, 538 тисяч утратили житло. Ще 48 людей уважають зниклими безвісти.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зсув зійшов на автобус у Колумбії — 33 людини загинулоФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСНапади на німецьких політиків напередодні виборів почастішалиДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиПерспективи договору Ізраїлю з ХАМАСом дедалі примарнішіПівденнокорейці стають у черги за дешевою цибулею на тлі зростання цінПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країніВикрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в ПарижіОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату Техас

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: