26.12.2024
Телеканал NTD

У Чорнобильській зоні й далі вирують лісові пожежі

У Чорнобильській зоні й далі вирують лісові пожежі

У Чорнобильській зоні вогнеборці й далі намагаються загасити лісові пожежі. За даними Державної служби України з..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У Чорнобильській зоні вогнеборці й далі намагаються загасити лісові пожежі. За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, радіаційний фон — у межах норми. Також повідомляють, що вогонь локалізовано й на нові території він уже не поширюється.

Водночас існують окремі ділянки, де горить трав’яний настил, очерет і лісова підстилка.

До боротьби з вогнем залучено 366 осіб і 88 одиниць техніки, зокрема три літаки Ан-32П і три вертольоти.

Водночас деякі ЗМІ повідомляють, що пожежа вже знищила 12 колишніх сіл та впритул наблизилася до атомної електростанції.

Нагадаємо, вогонь у Чорнобильській зоні відчуження спалахнув 4 квітня. Згодом за фактом пожежі поліція розпочала два кримінальні провадження й установила особу одного з паліїв.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Чорнобильській зоні й далі вирують лісові пожежіВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїООН ухвалила першу глобальну резолюцію щодо штучного інтелектуПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країніІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиВлада Азербайджану зносить будівлю колишнього карабаського парламентуНегода залишила без світла сотні тисяч австралійцівВ Україні новий головнокомандувачФранцузькі фермери досі блокують дороги, що ведуть до Парижа

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: