19.04.2024
Телеканал NTD

В Італії обвалився автомобільний міст, постраждало два водії

В Італії обвалився автомобільний міст, постраждало два водії

Це якраз той випадок, коли пандемія коронавірусу посприяла збереженню життів. На півночі Італії обвалився автомобільний міст..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Це якраз той випадок, коли пандемія коронавірусу посприяла збереженню життів. На півночі Італії обвалився автомобільний міст через річку Магра.

Він розташований біля міста Аулла й сполучає Тоскану й Лігурію. Його довжина — 260 метрів, а висота — 8. Через нього пролягає зазвичай жвава траса з Генуї до Флоренції. Але оскільки в країні діє карантин, під час падіння споруда була майже порожньою. Міст обвалився приблизно о 10.30 ранку.

Як повідомляють пожежники, постраждали два водії вантажівок. Утім, обидва дістали легкі тілесні ушкодження. Обох відправили до лікарні.

Зараз пожежники досліджують міст.

Причину обвалення поки не називають. Але відомо, що торік автомобілісти повідомляли, що після тривалого періоду дощів у конструкції мосту утворилася тріщина. Потім її залатали.

Нагадаємо, у серпні 2018 року в італійському місті Генуя також упав міст. Тоді загинуло 43 людини. А торік через великі зливи обвалилася 30-метрова ділянка мосту між Савоною й Турином.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Італії обвалився автомобільний міст, постраждало два водіїНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в ІсландіїОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у ТуреччиніЯк накладні вії з КНДР наповнюють магазини світуПарламент Туреччини схвалив заяву Швеції на вступ до НАТОДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіЄвропарламент затвердив нові імміграційні правила ЄвросоюзуГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: